paa bordet
Catering Om oss Kontaktinfo Nyheter Kurs - Messe Betingelser Allergener Kart for henting / levering Gullfabrikken NTG - kantine

NTG Lunsj servert i vr kantine
expand 

Våre brødvarer innholder gluten og laktose. 

Ta kontakt så tilpasser vi deres bestilling opp mot alergener. 

Minimum bestilling er 10 stk pr type. Vi anbefaler 2 per person ( lunsj ) ( en stk  - mellommåltid ) 

Dagens påsmurt

Vi lager tre typer påsmurt med dagens pålegg. ( baguett- chiabatta ) 

Beregner to pr person

kr 95,-

Minimum 20 personer 

Baguette med reker og majones
Sitron og dill
Kr 55,-
Allergener:1-2-3-10

*** 

Baguette med røkt ørret
Eggerøre og dill
Kr 55,-
Allergener:1-3-4-7

*** 

Roastbiff på baguette
Remulade og løk
Kr 55,-
Allergener:1-3-7-10 


***

Baguette med skinke og ost
Kr 55,-
Allergener:1-3-7-9-10 ***

***

Spekeskinke Eggerøre og agurk
Kr 55,-
Allergener:1-3-7 

***
Fransk Brie og salami i ciabatta Paprika og selleri
Kr 55,- Allergener:1-7-9

***
Norvegia Paprika
Kr 45,-
Allergener:1-7-9 

 

***


2* halve rundstykker 

Ost / skinke

kr 55,-

 

Alle er pyntet med salat og urter. 

Minimum bestilling er 10  pr slag .
Vi anbefaler 1-2 per person.

Ring gratis tlf 61253000
Paa Bordet Catering — Nordsetervegen 45 (Hkons Hall) — 2618 Lillehammer — Tlf: 61 25 30 00
Utviklet av Detego AS