Middelhavsbuffet
|
Allergener: |
Kalde retter |
|
Bulgursalat med scampi og limerøre samt skalldyr salat |
1-2-9/7/2-9 |
Helstekt svinefilet med ruccola, pesto og sennepsmajones |
-/-/5-7/3-10 |
Parmaskinke med melon. |
|
Chorizo stekt med løk og paprika |
|
Toscanske spekede pølser |
|
Gresk salat - fetaost, oliven, tomat, rødløk, agurk og salat |
7 |
Tzatziki |
7 |
Ostefat med manchego og tallegio garnert med honningglasserte nøtter- og fruktkompott |
7 / 5 / 12 |
|
Retter som kan spises kalde men vi anbefaler at dere luner / varmer dem litt i ovnen før servering |
Disse rettene kommer i ildfaste skåler/fat |
|
Ovnsbakte kyllinglår, med soltørkede tomater og oliven |
|
Spanske kjøttboller i pikant tomatsaus. |
3 |
Quiche med skinke og løk. |
1 |
Urtemarinerte amadinepoteter |
10 |
|
Brød |
|
Assotert steinovnsbakt brød, aioli og smør |
1 / 3-10 / 7 |
|
Priser |
|
Kr 310,- per person over 20 personer. |
Kr 330,- per person under 20 personer |
Vi har som nedre grense på våre buffeter et antall på minimum 10 personer. |
|
Ved bestilling se " bestill catering " til venstre. |
|
|
Dessert? |
|
Ønsker dere dessert, anbefaler vi "to smaker" Her lager vi tre gode dessertsmaker til hver. de serveres i porsjonsformer og vil da ikke kreve egne tallerkner. Og de smaker himmelsk!
Andre dessertønsker se under "Dessert", der er er det mange andre nydelige desserter og kaker. |