paa bordet
Catering Om oss Kontaktinfo Nyheter Kurs - Messe Betingelser Allergener Kart for henting / levering Gullfabrikken NTG - kantine

expand 
expand 
Selskapsmat
Retro retter
expand 
Fingermat
Koldtallerken
expand 
Baguetter og ciabatta
Bestill Catering
Alt klart men dere varmer opp maten selv.
Kokk hjem
Blir jeg mett?
Selskapslokaler

Vi har her satt opp en dessertmeny som er tenkt til cateringbuffet eller om dere ønsker en dessert servert fra buffet.

 
Noen av dessertene er lagd i former slik at de selges som "hele", mens andre er lagd i porsjonsformer og kan da bestilles pr. stk / person.
 

Vi har egne desserter til matintoleranse, si ifra så finner vi en løsning.

 

Dessert

Allergener:
 
"To smaker"
Her lager vi to små desserter som vi serverer i fine beger med passende pynt 
Lagd på Sjokolade - Pasionsfrukt
Kr 45,-

 
"Tre smaker"
Her lager vi tre små desserter som vi serverer i fine beger med passende pynt
Lagd på Sjokolade - Pasjonsfrukt - Bringebær
Kr 65,- 

 
Panna Cotta
med krydderkaramell og bær
Denne kommer i porsjonsformer
Kr 45,-

 
Pasjonsfruktdelice på nøttebunn
Bærsaus
Denne lager vi i porsjonsformer
Kr 45,- 

 
Sjokolade- og bringebærfromage
Lagt på bakverk toppet med gele.
Kr 50,-

 
Riskrem med rød saus
Kr 50,-

 
Multekrem 
Krumkake 
Kr 65,-

 
Karamellpudding
Sendes i form, der dere selv legger den opp på fat.
Pynt, krem og fat sendes ved siden av.
Kr 250,- pr form til 10 personer

 
Andre desserter?
Send oss en forespørsel, eller ring oss!
 
Ring gratis tlf 61253000
Paa Bordet Catering — Nordsetervegen 45 (Hkons Hall) — 2618 Lillehammer — Tlf: 61 25 30 00
Utviklet av Detego AS