Tradisjonelt julebord uten varm mat
|
Allergener: |
Marinert sild |
4-12 |
Hjemmerøkt laks og eggerøre |
4 / 3-7 |
Skalldyrsalat og majones |
2-3-9-10-12 |
Julesylte og grov sennepl |
10 |
Kalkunbryst med Waldorfsalat |
X / 3-7-8-10 |
Roastbiff med remulade, løk og sylteagurk |
x / 3-10-12 |
|
|
Juleskinke med rødkål |
x / 12 |
Kald ribbe og medisterkaker med epler og svisker |
X / 7 / X / X |
Potetsalat, rømme |
7 / 7 |
|
Priser |
|
Kr 285,- per person over 20 personer. |
Kr 310,- per person under 20 personer |
Vi har som nedre grense på våre buffeter et antall på minimum 10 personer. |
|
Ønsker dere brød, flatbrød, lefse og smør fra oss |
1 ( hvete) / 1 / 1 / 7 |
|
Kr 25,- pr person |
|
Ønsker dere en smak av Rakfisk |
Rakfiskfilèt fra Valdres (30 gr.pr pers) Med rødløk, purreløk, rømme Kr 30,- pr. person |
7 |
|
Dessert |
Vi anbefaler våre to tradisjonelle julesmaker, disse anretter vi i porsjonsskåler og serverer to til hver. |
Riskrem garnert med kirsebærkompott |
7 |
Tjukkmelks pudding med multer |
7 |
|
Pris pr. person kr 50,- |
|
Andre desserter - se dessert til buffet. |
|