Selskapsmat
Ved valg av denne menyen er det mulig å bestille kokk som kan tilberede maten hjemme hos deg selv eller i et leid selskapslokale. Dette er en meny der gjestene må velge like retter.
Vi har ikke selskapsmeny for under 15 peroner
Det gjøres naturligvis unntak for spesielle dietter / allergener.
Se "kokk hjem" for priser på kokk etc.
Vi leverer disse rettene også "nesten" helt ferdige slik at dere enkelt legge / varme maten selv.
Se link "alt klart men varmer maten selv"
Forretter:
Lettrøkt ørretballotine Vi sukkersalter og lettrøyker ørreten
Serveres med mango- og papayasalsa med laksekaviar som passer godt til denne typen fisk
Vi topper det hele med frisk salat og urtekrutonger
kr 115,-
Allergener: 1-4
Limemarinerte tynne skiver av Salmalaks med koriander
Tunfisk og kapers kjøres sammen med eggeplommer til majones
Sprø salat serveres i tillegg.
Kr 115,-
Allergener:3-10
Stekte kamskjell på frisk salat med urter og gulrot/ingefærpurè
Gulrøtter kokes og pureres og så tilsetter vi ingefær
Nøttesmør med soya
Kr 125,-
Allergener:6-7
Skalldyrbisque Kraft kokes på sjøkreps og hummerskall,
reduseres med fløte til en kraftig og god suppe
Garnert med ett stykke hvit fisk og selleri og eple
kr 125,-
Allergener:2-7-9
Oksecarpaccio, tynne skiver av indrefilet med ruccolasalat
Parmesan som drysses over og serveres med tomatconfitt
Kr 105,-
Allergener:7
Spekeskinke med chevrè innbakt i filodeig
Frisesalat, honning og nøtter
Kr 105,-
Allergener:1-7-8
Hovedretter:
Ovnsbakt torsk
Peti pois-pure, Vi lager en pure av små grønne erter som smakes til med parmesan og smør
Chorizovinaigrette og glaserte gulrøtter
kr 235,-
Allergener:4-7-13
Panne Sterling-kveite
Smørstekt haricot vertes, også kjent som aspargesbønner
Mango-beaurre blanc
Kr 285,-
Allergener:1-4-7
Okseindrefilet deles i medaljonger og stekes i smør med hvitløk og urter
Stekte grønnsaker etter sesongen, ovnsbakte små søte tomater
Peppersaus eller rødvinsaus
Kr 275,-
Allergener:7-9
Kalventrecôte langtidsstekes hel til den er rosa og saftig
Vi ovnsbaker selleri, pastinakk og gulrøtter med urter, maldonsalt og olivenolje
Rødløk kokes med rødvin, balsamico og sukker til en kompott madeirasaus
Kr 265,-
Allergener:7-9
Livechè kyllingbryst marinert med timian og sitron
Smørdampet mais, haricot vertes og rotgrønnsaker
Sjy med ristet sortpepper
Kr 235,-
Allergener:7-13
Langtidstekt stykke fra lår av lam
Aubergin og tomat legges lagvis og bakes til en terrine,
Ovnsbakt portobellosopp
Karamellisert hvitløkspure og lammesjy
Kr 225,-
Allergener:7
Helstekt reinsdyrplomme
Skorsonnerot også kjent som svartrot, kan minne om asparges i smaken, kokes mør i kremfløte
Stekt sopp etter sesongen, portvinsgele og viltsaus
Kr 325,-
Allergener:7-9
Hovedretten våre er beregnet til en tre retters meny
Ønskes hovedrett supplert eller dere ønsker bare hovdrett til en to eller en rett fra oss, er dette noe vi ordner.
Pris kr 55,- pr person i tillegg
Dere velger selv hvilke potet dere ønsker til hovedrett
Potetmeny:
Fondantpoteter, potet som stikkes ut i rund form og kokes møre i smør
Stekes gylne før servering
Allergener:7
Ovnsbakte fjellmandelpoteter fra Otta, med olivenolje og urter
Potetpurè av mandelpoteter, kokes møre og pureres med fløte og smør
Allergener:7
Fløtepoteter
Allergener:7
Pommes Anna, tynne skiver av poteter legges lagvis med smør, salt og pepper bakes og kuttes
Allergener:7
Kokte poteter
Allergener:7
Disse er inkludert i menyprisen
Salat til hovedrett:
Det er ofte at våre gjester ønsker en frisk god salat ved siden av hovedrettene, Vi lager en blandet salat med ruccola og isbergsalat
Cherrytomat, rødløk, sorte oliven og ristede pinjekjerner
Vinaigrette av jomfruolivenolje og balsamico
Kr 45,-
Dessert:
Ostefat
Tre typer modne oster med tilpasset garnityr
Spør oss om hva som er tilgjengelig
Kr 115,-
Allergener 7-8
Sjokoladeterrine
Vi lager mørk og hvit sjokoladekrem av verdens beste sjokolade, Valrhona, på nøttebunn med pistasjenøtter
Mascarponekrem med amaretto
Kr 105,-
Allergener:3-7-8
Pasjonsfrukt-pannacotta
En klassisk italiensk fløtedessert som vi har gjort en vri med;
Vi tilsetter pasjonfrukt som gjør den friskere
Serveres med konfektkake
Kr 95,-
Allergener:7
Crème brûlèe
Klassisk fransk dessert med sprø karamell på toppen
garnert med friske bær og sjokoladepynt
Kr 95,-
Allergener:3-7
Andre ønsker?
Send en forespørsel eller ring så ordner vi det sikkert!
|